top of page

Magi


"Kan en bog på samme tid være trist og trøsterig? Kan digte være både skrøbelige og stærke? Kan det at læse en enkelt linje føles som pludselig at træde ind i en lysning i skoven? Kan et stykke litteratur virke som et vildt dyr, der kigger på én uden at flygte? Kan noget på én gang fremtræde vidunderligt og dybt forfærdeligt?" Erik Skyum-Nielsen er tilbøjelig til at svare ja til det hele i dagens Information, og tilråder i øvrigt uforbeholdent at læse "magiske Tua Forsström" flere gange, for hver gang har digtene det med at forvandle sig.

En aften i oktober roede jeg ud på søen & Optegnelser er udkommet, oversat af Maja Lucas og Kamilla Löfström.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page