michael_ib_forfatterweb_original.jpg

Ib Michael

Ib Michael debuterede i 1970 med romanen En hidtil uset drøm om skibe og har siden udgivet over 30 bøger, både digt- og novellesamlinger, essays, rejseberetninger og romaner. Han har modtaget en lang række priser, bl.a. Otto Gelsted-prisen, Weekendavisens Litteraturpris, De Gyldne Laurbær, Kritikerprisen og Det Danske Akademis Store Pris. På Arabesk har han udgivet Det rygende spejl, Den rullende kanon og Digte fra Mexico 1971 og Billeder fra Mexico 1971.

Tua-Forsstr%C3%B6m-Foto-Mao-Lindholm_edi

Tua Forsström

Tua Forsström er en af de mest anerkendte og prisbelønnede digtere, vi har i Norden. Siden sin debut med En dikt om kärlek och annat har hun skrevet en række gennemmusikalske digtsamlinger. Ofte med rå, men smukke naturmotiver, som i gennembruddet Efter att ha tillbringat en natt bland hästar (1997), der blev tildelt Nordisk Råds Litteraturpris. Hun er desuden medlem af Det Svenske Akademi. På Arabesk har hun udgivet En aften i oktober roede jeg ud på søen & Optegnelser, oversat af Maja Lucas og Kamilla Lófstróm.

josephsen mikael_forfatterweb_original.j

Mikael Josephsen

Mikael Josephsen debuterede med Havet under hjertet i 1998 og har siden skrevet en række digtsamlinger og romaner. I 2016 udkom Knæk, som var første del af den misbrugstrilogi, han fuldførte på Arabesk med Jeg er farmor og Jubelidiot. Han har modtaget flere legater og priser for sit forfatterskab, blandt andet Danske Skønlitterære Forfatteres Hæderslegat og Statens Kunstfonds treårige stipendium.

Robert 2.jpg

Robert Zola Christensen

Robert Zola Christensen har udgivet en lang række bøger, både akademiske, essayistiske og skønlitterære. Han debuterede i 1997 med Kristinas tavshed og har siden blandt andet udgivet en triologi af spændingsromaner og en længere række manderomaner., som også omfatter de to romaner på Arabesk, nemlig Balloner forbudt og Det er Knud, som er død, som begge desuden er oversat til flere sprog. Han er ph.d. og arbejder på Lunds Universitet.

Mari.jpg

Mari Bacquin

Mari Bacquin er lektor i fransk på Lunds Universitet og har udgivet flere akademiske værker om fransk litteratur. Sammen med Robert Zola Christensen har hun udgivet en række børnebøger, senest på Arabesk En hat med grønne vinger.

Mick og Allan_edited.jpg

Allan van Hansen

Allan van Hansen er cand. mag. og dansk lektor ved Stockholms Universitet - foruden tegner. Han har udgivet og illustreret flere bøger, blandt andet børnebøgerne En hat med grønne vinger og Mig og Glistrup  for Forlaget Arabesk. Senest er udkommet den grafiske roman Jammers Minde, en tegnet gendigtning af Leonora Christinas erindringsværk.

Himmelstrup.jpg

Kristian Himmelstrup

Kristian Himmelstrup debuterede med romanen Dinosaurens sidste tango i 2004 og har siden udgivet flere romaner, biografier og fagbøger, blandt andet om kulturformidling. På Arabesk er udkommet novellesamlingen Små skred, som er oversat til amerikansk og serbisk - foruden en række e-bøger. Han er cand.mag. og har undervist i skrivekunst, dansk sprog og kulturformidling på højskoler og universiteter i Danmark, Sverige og USA.

Søren.jpg

Søren Nordstrand

Søren Nordstrand har udgivet flere børnebøger, blandt andet Bertram stjæler en revolver - og på Arabesk den barske historie om Mig og Glistrup.

Fetisov 5.jpg

Jegor Fetisov

Jegor Fetisov har udgivet flere romaner, er redaktør ved et litterært tidsskrift og har oversat en række danske forfattere til russisk, men Arken er hans debut på dansk. Romanen udkom i Rusland i 2016 og har siden været indstillet til flere store litteraturpriser, men dens forfatter bor i København.