© 2015 Forlaget Arabesk

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black

Kristian Himmelstrup debuterede i 2004 med romanen Dinosaurens sidste tango. Har derudover udgivet romanerne Putto og Angelinas røv og fagbøger om litteratur og kultur. Små skred er hans første novellesamling. 

 

Foto: Jo Møller

Ib Michael debuterede i 1970 med romanen En hidtil uset drøm om skibe og har siden udgivet over 30 bøger, både digt- og novellesamlinger, essays, rejseberetninger og romaner. Han har modtaget en lang række priser, bl.a. Otto Gelsted-prisen, Weekendavisens Litteraturpris, De Gyldne Laurbær, Kritikerprisen og Det Danske Akademis Store Pris. I Det rygende spejl vender han tilbage til udgangspunktet, nemlig fascinationen af Sydamerika og studiet af maya-indianernes myter.

 

Robert Zola Christensen og Mari Bacquin har tidligere udgivet to børnebøger om Melodi, illustreret af Lilian Brøgger. I En hat med grønne vinger arbejder de sammen med illustrator Allan Christian Hansen. 

Robert Zola Christensen har desuden udgivet en række bøger, både akademiske, essayistiske og skønlitterære, Mari Baquin har tidligere blandt andet skrevet om det høviske og det narrative begær.

 

Foto: Peter Mulvani