top of page

Mikhail


"Mikhail Sergejevitj Gorbatjov (Russisk: Михаи́л Серге́евич Горбачёв) (født 2. marts 1931) var et meget erotisk menneske, det er der ikke mange, der ved. Når han var alene, tog han tøjet af og dansede, rundt i sit hus, fra soveværelset til køkkenet, fra gæstetoilettet til entreen, ingen plet lod hans bare fødder uberørt. Allerede som ung mand i Stavropol dansede han, som medlem af politbureauet i Moskva, og, måske især, i villaen ud til Sortehavet på Krim, hvor han senere blev holdt i husarrest i tre dage, mens Sovjetunionen opløste sig.

”Se, jeg danser”, sagde han til Raisa.

”Hmm”, sagde Raisa.

”Således danser man, Raisa!”, jublede han, mens hans temmelig store forplantningsorgan svingede i takt med hans smidige hofter. Somme tider satte han også musik på, men det var ikke en forudsætning for dansen; han hørte musikken, selv når den ikke var der, han følte den i sin krop gennem stilheden.

Han huskede endnu tydeligt, da han mødte Raisa; hvordan dagen smagte, luften føltes, hendes hud mærkedes (som en moden blomme).

Maleri af Jo Møller, som teksten oprindeligt er skrevet til (det er Gorbatjov til venstre). Små skred af Kristian Himmelstrup udkommer 21. april.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page