top of page

Mennesker, mad og litteratur


Karen Fastrup fortæller om "Hungerhjerte" til vores første arrangement på Gonzo: "Syg i Roen"

I torsdags var der premiere på Arabesks og Gonzos helaftensarrangementer med mennesker, mad og litteratur. Der var 45, der havde købt billet til en forrygende aften, der handlede om "syg litteratur" med velkomstdrink, tre retter, oplæsninger og til slut en samtale mellem Karen Fastrup, Julia Butschkow, Trisse Gejl, overlæge Birgit Bundesen - og gæsterne.

De næste to arrangementer handler om:

"SMAGEN AF SØSKENDE (19. marts)

"STJERNEGRÆS OG NORDLYS" (23. april)

Aftenerne starter kl. 17 med en velkomstdrink. Kl. 17:30 går vi til bords, hvor serveringen af en 3-retters fællesmiddag starter. Mellem retterne vil der være korte oplæsninger eller indslag af forskellig art . Kl. 20 samles forfatterne på Gonzos lille scene til en times oplæsning og samtale med hinanden og salen.

Ønsker man at deltage i fællesmiddagen fra kl. 17 – 19:30 med velkomstdrink og 3-retters middag med korte oplæsninger og indslag undervejs, så koster det 285 kr.

Du kan læse mere og købe billetter på biletto. Vi glæder os til at se jer!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page