top of page

Digte og Billeder fra Mexico

D. 1. november udkommer Ib Michael Digte fra Mexico 1971 og Billeder fra Mexico 1971, to bøger samlet i én udgivelse. Vi holder reception for bøgerne på Baren Floss i Larsbjørnsstræde dagen før kl. 16, hvor alle er velkomne!

Digtene og billederne stammer fra en rejse til Mellemamerika, hvor Ib Michael, efter at have været på en ekspedition sammen med maleren Per Kirkeby, rejste alene til en indianerlandsby, han nær aldrig var kommet hjem fra. Som han skriver i forordet til billederne:

"Hér, på næsten et halvt århundredes afstand af begivenhederne, har jeg stadig intet fortrudt. Men jeg vedgår, at jeg kom længere ud, end jeg dybest set kunne bunde. I Hjortelandet prøvede jeg at bestige et bjerg, uden hverken udstyr eller den fornødne erfaring på det felt. Jeg ville bare skyde genvej, og det havde nær kostet mig livet".

Rejsen satte sig varige spor i både Ib Michaels forfatterskab og i Per Kirkebys maleri. Den første del af turen har tidligere været fortalt, men det er første gang, at Ib Michaels billeder fra turen bliver vist og digtene samlet i en selvstændig udgivelse. Og det fortjener de.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page