top of page

Jammers Minde

Tegner Allan Christian Hansen har brugt de sidste fem år på at bearbejde Leonora Christinas Jammers Minde, som er den biografi, hun i al hemmelighed skrev, mens hun sad fange i Blåtårn (1663-1685). Jammers Minde er et hovedværk i dansk litteratur og blev i 2006 indlemmet i Kulturministeriets Kulturkanon. Jammers Minde er et enestående indblik i fængselslivet i 1600-tallet, men også historien om en social deroute fra en position som rigets førstedame til en tilværelse blandt simple krimielle og sindslidende, og den rummer intriger og magtkampe på allerhøjeste niveau og foregår på et afgørende tidspunkt af danmarkshistorien.

Allan Christian Hansens Jammers Minde udkommer til februar.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page