top of page

Bogforum

Robert Zola Christensen og Mikael Josephsen optrådte på Bogforum i weekenden på Forening for Boghaandværks stand. Her fortalte de om deres seneste og kommende bøger på Arabesk. For Mikael Josephsens vedkommende gjaldt det ”Jeg er farmor” og ”Jubelidiot”, som bliver sidste bind i hans trilogi om fald og genrejsning: ”Det / Er / Et / År / Siden / Jeg / Har / Pisset / Ned / Af / Mig / Selv // Men i nat pissede jeg i sengen / af skræk, tror jeg”.

Robert Zola Christensen fortalte om og læste fra ”Balloner forbudt” og ”Det er Knud, som er død”, som udkommer til foråret: ”Min mor skal snart dø, og det er måske meget godt, for nu tager vi alle hendes sparepenge”. Dét læste de, og sådan starter deres kommende bøger, og vi glæder os til at vise jer resten i begyndelsen af det nye år!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page