top of page

Bibliotekerne har talt


Så kom der lektørudtalelser, og de siger blandt andet:

Om Kristian Himmelstrups Små skred:

"Novellerne er letlæste, selv om der ofte skal læses mellem linjerne, og nye sammenhænge konstant dukker op, fordi personerne dukker op i flere fortællinger. Læseren trækker ofte både på smilebåndet og rynker panden, fordi personernes handlinger og moralske overvejelser overrasker [..] Vil fornøje både læsere af noveller og opgaveskrivere, der leder efter tekster om moralske overvejelser".

Om Ib Michaels Det rygende spejl:

"Fremmedartet digtning fra en stor kultur og svunden tid. Læsningen hjælpes fint på vej af Ib Michaels støttende noter og forklaringer. Bogen har desuden et flot grafisk layout og udtryk som fint afspejler indhold".

Om Mari Bacquins og Robert Zola Christensens En hat med grønne vinger:

"Billedbogen er en hyggelig fortælling om en genkendelig situation, hvor en dreng skal være alene i lidt tid, selvom han ikke er helt tryg ved det. Historien krydres samtidig med elementer af fantasi: fuglen der flyver afsted med hatten og mange forskellige dyr, som også skal ud at rejse"

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page