top of page

Klokkeklar fremmedhed


Vi er svært glade for Lars Bukdahls anmeldelse af Det rygende spejl i Weekendavisen i denne uge:

"Det er svært for et stykke poesi at blive mere genuint hardcore i sin ubetvivlelige skønhed end dette lille vers fra Det rygende spejl, Ib Michaels udsøgte og uvurderlige udvalg af 'Indianske sange og tekster fra Den Nye Verden', for, ja, det er rent faktisk en menneskeofring, der besynges: 'Jade / Turkiser - / dit offer / malet og smykket med fjer - Aia / Livgiver // Og høvdingene / føler sig lykkelige / i blomsterdøden / under obsidiankniven. / Krigerens død' [..]

De findes ingen bedre hævn over kalkunhanernes heldigvis ikke totale autodafé end den distinkte og pågående friskhed, Ib Michaels passionerede fordanskning forlener de gamle tekster med, klokkeklar fremmedhed".

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page