June 6, 2020

May 12, 2020

March 2, 2020

December 8, 2019

December 3, 2019

November 2, 2019

June 4, 2019

May 9, 2019

Please reload

Recent Posts

Balloner forbudt

May 19, 2017

1/2
Please reload

Featured Posts

Bogforum

November 2, 2018

 

Robert Zola Christensen og Mikael Josephsen optrådte på Bogforum i weekenden på Forening for Boghaandværks stand. Her fortalte de om deres seneste og kommende bøger på Arabesk. For Mikael Josephsens vedkommende gjaldt det ”Jeg er farmor” og ”Jubelidiot”, som bliver sidste bind i hans trilogi om fald og genrejsning: ”Det / Er / Et / År / Siden / Jeg / Har / Pisset / Ned / Af / Mig / Selv // Men i nat pissede jeg i sengen / af skræk, tror jeg”.

 

Robert Zola Christensen fortalte om og læste fra ”Balloner forbudt” og ”Det er Knud, som er død”, som udkommer til foråret: ”Min mor skal snart dø, og det er måske meget godt, for nu tager vi alle hendes sparepenge”. Dét læste de, og sådan starter deres kommende bøger, og vi glæder os til at vise jer resten i begyndelsen af det nye år!

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 Forlaget Arabesk

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black