Recent Posts
Featured Posts

En hjerteskærende perle


"Det er utroligt, hvor stor en fortælling, der kan fortælles med så lidt. Bravo!" skriver Bogoplevelsen om Søren Nordstrands Mig og Glistrup og opsummerer: "Denne lille, hjerteskærende perle fortjener vid udbredelse".

Den gode lærer, skolebibliotekar og bogelsker @bausagerbooks har også læst Mig og Glistrup og vil bruge den i sin undervisning:"Billedbogen er eksemplarisk i forhold til at være kontrapunktisk. Billede og tekst modsiger i høj grad hinanden. Det er en knugende fortælling om svigt og en piges loyalitet over for sine forældre. Jeg vil bruge bogen i undervisningen i 3.-4. klasse, når der skal arbejdes med kontrapunktiske tekster. Eller hvis vi en dag skal tale om, at nogle børn i Danmark har det svært".

Og Bognørden er ret enig: "Vedkommende, lærerig og super-vigtig bog" med "fantastiske illustrationer", skriver hun og giver fem hjerter.

Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 Forlaget Arabesk

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black