top of page

En hjerteskærende perle


"Det er utroligt, hvor stor en fortælling, der kan fortælles med så lidt. Bravo!" skriver Bogoplevelsen om Søren Nordstrands Mig og Glistrup og opsummerer: "Denne lille, hjerteskærende perle fortjener vid udbredelse".

Den gode lærer, skolebibliotekar og bogelsker @bausagerbooks har også læst Mig og Glistrup og vil bruge den i sin undervisning:"Billedbogen er eksemplarisk i forhold til at være kontrapunktisk. Billede og tekst modsiger i høj grad hinanden. Det er en knugende fortælling om svigt og en piges loyalitet over for sine forældre. Jeg vil bruge bogen i undervisningen i 3.-4. klasse, når der skal arbejdes med kontrapunktiske tekster. Eller hvis vi en dag skal tale om, at nogle børn i Danmark har det svært".

Og Bognørden er ret enig: "Vedkommende, lærerig og super-vigtig bog" med "fantastiske illustrationer", skriver hun og giver fem hjerter.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page