June 6, 2020

May 12, 2020

March 2, 2020

December 8, 2019

December 3, 2019

November 2, 2019

June 4, 2019

May 9, 2019

Please reload

Recent Posts

Balloner forbudt

May 19, 2017

1/2
Please reload

Featured Posts

Klokkeklar fremmedhed

May 9, 2016

Vi er svært glade for Lars Bukdahls anmeldelse af Det rygende spejl i Weekendavisen i denne uge:

 

"Det er svært for et stykke poesi at blive mere genuint hardcore i sin ubetvivlelige skønhed end dette lille vers fra Det rygende spejl, Ib Michaels udsøgte og uvurderlige udvalg af 'Indianske sange og tekster fra Den Nye Verden', for, ja, det er rent faktisk en menneskeofring, der besynges: 'Jade / Turkiser - / dit offer / malet og smykket med fjer - Aia / Livgiver // Og høvdingene / føler sig lykkelige / i blomsterdøden / under obsidiankniven. / Krigerens død' [..]

 

De findes ingen bedre hævn over kalkunhanernes heldigvis ikke totale autodafé end den distinkte og pågående friskhed, Ib Michaels passionerede fordanskning forlener de gamle tekster med, klokkeklar fremmedhed". 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 Forlaget Arabesk

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black