June 6, 2020

May 12, 2020

March 2, 2020

December 8, 2019

December 3, 2019

November 2, 2019

June 4, 2019

May 9, 2019

Please reload

Recent Posts

Balloner forbudt

May 19, 2017

1/2
Please reload

Featured Posts

Mikhail

April 15, 2016

 "Mikhail Sergejevitj Gorbatjov (Russisk: Михаи́л Серге́евич Горбачёв) (født 2. marts 1931) var et meget erotisk menneske, det er der ikke mange, der ved. Når han var alene, tog han tøjet af og dansede, rundt i sit hus, fra soveværelset til køkkenet, fra gæstetoilettet til entreen, ingen plet lod hans bare fødder uberørt. Allerede som ung mand i Stavropol dansede han, som medlem af politbureauet i Moskva, og, måske især, i villaen ud til Sortehavet på Krim, hvor han senere blev holdt i husarrest i tre dage, mens Sovjetunionen opløste sig.

”Se, jeg danser”, sagde han til Raisa.

”Hmm”, sagde Raisa.

”Således danser man, Raisa!”, jublede han, mens hans temmelig store forplantningsorgan svingede i takt med hans smidige hofter. Somme tider satte han også musik på, men det var ikke en forudsætning for dansen; han hørte musikken, selv når den ikke var der, han følte den i sin krop gennem stilheden.

Han huskede endnu tydeligt, da han mødte Raisa; hvordan dagen smagte, luften føltes, hendes hud mærkedes (som en moden blomme).

 

Maleri af Jo Møller, som teksten oprindeligt er skrevet til (det er Gorbatjov til venstre). Små skred af Kristian Himmelstrup udkommer 21. april.

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 Forlaget Arabesk

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black